Over ons

Het bedrijf

Schakelaar-Elektra is gespecialiseerd in het aanleggen van elektriciteit. Wij staat garant voor kwaliteit en service! Wij zijn werkzaam in Noord-Nederland.

Schakelaar-elektra is een ervaren elektriciteitsbedrijf. Wij verzorgen een volledige aanleg van installaties voor verschillende projecten. Van installaties in uw huis tot aan bedrijfsruimtes, wij zijn van alle markten thuis.

Wij proberen zo efficiënt mogelijk te werken zodat u niet voor verassingen komt te staan. Wij stemmen ons werk met u af!

Wat wij belangrijk vinden in ons werk is dat wij altijd onze afspraken na komen. We werken met een informele sfeer met een professionele afhandeling. 

Veiligheid staat bij ons voorop, dit betekent dat onze monteurs over de juiste certificaten beschikken. 

Dankzij een vrijblijvend adviesgesprek en onze kennis leveren wij de beste oplossing voor u probleem. 

We kijken er naar uit om zaken met u te doen.

Schakelaar-Elektra

”Geloven in de kracht van samenwerking en mee te gaan met de toekomst om op deze manier ieder huishouden of bedrijf te voorzien van de juiste, beste en veiligste vorm van elektriciteit”

Onze visie

Team work

De elektromonteurs bij Schakelaar-Elektra zijn 1 van de belangrijkste spelers in het bedrijf. Onze monteurs worden daarom zorgvuldig uitgezocht om te kijken of ze bij de visie van ons bedrijf passen en beschikken over de juiste papieren en kennis. 

Daarin vinden wij team work ontzettend belangrijk. Een goede vertrouwde, gezellige werksfeer is ook prettig voor de klant. Op deze manier is samenwerken het fijnst en kom je gezamenlijk sneller tot oplossingen. Wanneer een team goed op elkaar in is gespeeld verloopt het werk ook soepeler.

Het begin

Schakelaar-Elektra is opgericht door de J. De Graaf. Een man met een passie voor elektriciteit. Van jongs af aan is het werken met zijn handen altijd iets geweest waarin hij zijn toekomst zag. Altijd wetende dat er meer in zijn mars zat en altijd al het gevoel had dat er een ondernemer in hem zat. 

Na jarenlange ervaring en kennis op te doen bij andere werkgevers is hij uiteindelijk tot besluit gekomen om een eigen bedrijf te beginnen. Het geloof en vertrouwen in hem zelf zit er wel en dit was de ultieme kans om het aan de buitenwereld te bewijzen. En uiteindelijk is dit de beste stap geweest die hij in zijn carrière had kunnen maken. De Graaf is altijd in voor een praatje en vind het fijn om relaties goed te onderhouden met andere bedrijven en klanten.

”Het mooiste aan het werk als elektromonteur vind ik de veelzijdigheid van het werk. Geen dag is hetzelfde en achter elke deur zit wel een ander probleem die opgelost moet worden. Dit werk gaan niet alleen over stroom maar ook over het contact en de communicatie met andere mensen. En om met mijn bedrijf anderen te kunnen helpen vind ik geweldig” Vertelt De Graaf.