Zonnepanelen

Voor elke klus, Schakelaar dus!

Zonnepanelen

Bent u op zoek naar zonnepanelen voor op het huis of bedrijfspand? Hecht u waarde aan ervaring en een professionele afhandeling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u voor elk soort dak bij ons terecht voor het plaatsen van zonnepanelen.

Veiligheid staat bij ons voorop, dit betekent dat onze monteurs over de juiste certificaten beschikken.


Wij proberen zo efficiënt mogelijk te werken zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Voordelen van zonnepanelen

Met zonnepanelen bespaart u met 10 panelen zo'n 500 euro per jaar op de energie kosten.  Zonnepanelen maken groene stroom en u verminderd de CO2 uitstoot.  Met zonnepanelen verbetert u het energielabel van het huis.  Gemiddeld verdient u de zonnepanelen terug tussen de 6 en 10 jaar. Zonnepanelen voegen waarde aan het huis. Handig als u in de toekomst het huis wil verkopen.

Wat kosten zonnepanelen?

Omdat elk dak en elk huishouden anders is kan er dus verschil zitten in prijs. Als een huishouden uit meerdere personen bestaat is het gemiddelde verbruik per jaar meer. Er zijn dus meerdere panelen nodig voor dit verbruik. Om een passende prijsopgave te krijgen, vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Omvormer

Bij zonnepanelen hoort een omvormer. De omvormer zet de opgewerkte energie om in bruikbare energie. De juiste omvormer is afhankelijk van u panelen. Onze monteurs zullen altijd kijken naar de beste omvormer voor u panelen.

Hoeveel panelen kan ik op mijn dak?

Dit hangt af van de grote van het dak. Samen met onze monteurs wordt er gekeken maar de beste plek en de hoeveelheid panelen geschikt zijn voor je dak. Liever zelf berekenen? Voor een eerste inschatting van het aantal panelen dat u nodig hebt gebruik u de formule: (jaarlijks stroomverbruik x 1,1) gedeeld door (het vermogen van 1 paneel in wattpiek).

Veel gestelde vragen

Bijna altijd is dit antwoord: Ja! Onze monteurs hebben ervaring met hellende/schuine daken en platte daken. Om er zeker van te zijn dat u dak geschikt is, neem contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

Er bestaan gemeentelijke subsidies. Om er zeker van te zijn om dit ook geldt in jou gemeente bekijk de informatie op de website van jou gemeente.

Over de zonnepanelen betaald je altijd 21% BTW. Je kan deze BTW terug vragen bij de Belastingdienst. Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl 

Je kunt bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Bekijk de offerte pagina.

Ik wil zonnepanelen, wat nu? Als eerst maken wij een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hier bespreken wij u wensen en de mogelijkheden voor u dak. Een dak plan wordt gemaakt en de materialen worden opgenomen. Nadat de offerte is gemaakt, maken we een afspraak voor het leggen van de panelen.